Garanti

Pengene tilbage hvis dit SIM-kort ikke virker

Hvad indebærer pengene tilbage garantien?

Det er et erklæret mål for HolidayPhone, at du er tilfreds med dit køb! Vores løfte til dig er, at såfremt dit SIM-kort ikke virker, får du hele beløbet tilbagebetalt! Garanteret!

Gælder garantien for alle SIM-kort?

Ja, die Garantie, dass Sie Ihr Geld zurückerhalten, gilt für alle SIM Karten und für alle Reiseziele.

Hmm, det lyder næsten for godt til at være sandt. Hvordan virker det?

Først og fremmest vil vi sørge for at dit SIM-kort virker under din rejse, således at du kan nyde godt af de fordele, der er ved at spare mange penge på telefoni. Hvis du får tekniske problemer, skal du tage kontakt til vores kundeservice, så vi har muligheden for at hjælpe dig så hurtigt som muligt. Hvis vi ikke er i stand til at hjælpe dig, får du selvfølgelig dine penge tilbagebetalt!

Mit SIM-kort virker, men jeg er stadigvæk ikke tilfreds. Hvad skal jeg så gøre?

På HolidayPhone sætter vi stor pris på feedback, og vi ønsker selvfølgelig at du skal være tilfreds, så giv os endelig besked. Vi lover at hjælpe dig så godt vi kan! Der er tilfælde hvor vi ikke kan tilbyde tilbagebetaling, som f.eks. hvis din telefon er låst til en teleudbyder. Du kan altid læse vores vilkår igennem, hvis du ønsker at få mere at vide.

Tvivler du stadigvæk?

Læs hvad disse personer og virksomheder skriver om os:

”Hvis du snart skal rejse udenlands, så er HolidayPhone en nødvendighed.”
NewsWatchTV, juli 2013

”Jeg rejser aldrig uden det! Jeg elsker HolidayPhone.”
Ava Roxanne Stritt, rejseblogger, december 2013

”Men den mere fleksible løsning er at bruge den svenske virksomhed, HolidayPhone.”
Pc För Alla, juni 2014

”HolidayPhone sender lokale forudbetalte sim-kort hjem til postkassen, som oftest giver dig en datapakke i udlandet, til samme pris som herhjemme.”
Plaza Magazine, juli 2014

”Med et forudbetalt taletidskort fra det land, hvor du skal feriere, får du de lokale takster, og det ligner oftest priserne man er vant til hjemmefra”
ElektronikBranschen, juli 2014

”HolidayPhone tilbyder den perfekte løsning til jer, som har brug for internet, men har en låst telefon – en trådløs router som ikke har brug for, at din telefon har dækning.:
Go World Travel, rejseblogger, august 2014

”Vi brugte vores forudbetalte data-SIM til at Google, og fandt ud af at Ferrari-udstillingen foregik på et andet sted, så vi fandt den til sidst.”
Butterflyfish.de, rejseblogger, september 2014