Om HolidayPhone

HolidayPhone hjælper internationale rejsende, med at tage deres tilsluttede livsstil med sig på udenlandsrejsen. Vi leverer roamingsfrie ydelser til mobilsurf, samtale og sms til rejsende fra næsten 100 lande, når de rejser udenlands.

Vi sælger SIM-kort fra nogen af verdens største operatører, og vores internationale team arbejder konstant på at finde de bedste SIM-kort og tilbud verden over – alt sammen for at du skal kunne bruge din mobiltelefon med samme frihed udelands som hjemme, uden at det skal koste ekstra! Med vores ydelser bliver du derudover lige så tilgængelig, som når du bruger dit almindelige danske mobilnummer.

Følg os med at skabe en mere tilsluttet verden på Facebook, Twitter (@holidayphone) og LinkedIn.

Vores historie

Er Facebook, Instagram, mail, Spotify, Netflix og surfing på internettet en vigtig del af din hverdag? Du er ikke den eneste. I dag bruger flere mennesker mobilen til at surfe på end en almindelig computer. Halvdelen af trafikken til Facebook kommer fra mobiltelefoner og tablets. Men at vi bliver mere mobile, er bare en del af en spændende samfundsudvikling. Den store forskel er, at vi altid vil være tilsluttede og klar til at kommunikere. Døgnet rundt, hele året.

Da Joacim Boivie – manden som grundlagde HolidayPhone – var på ferie i Thailand med sin familie i 2010, opdagede han hvor dyrt det var at ringe hjem til Sverige på mobilen, og selv det at tage imod et opkald var dyrt. At surfe på mobilen var helt utænkeligt, grundet de høje udgifter forbundet med dette. Her blev ideen omkring HolidayPhone grundlagt, et let anvendeligt taletidskort til udenlandsrejsen, hvor man uden problemer kan nås via sit almindelige danske nummer, samt ringe og mobilsurfe næsten lige så billigt som derhjemme. I dag er vi et team med rødder fra hele verden, som arbejder fra vores hovedkontor i Stockholm, og tilbyder førsteklasses service til udenlandsrejsende hele døgnet rundt.

Kontakt HolidayPhone

Du er hjertelig velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål omkring vores produkter. Læs også vores Ofte Stillede Spørgsmål, whvor du finder svar på de mest almindeligt stillede spørgsmål.

Er du journalist eller rejseblogger? Besøg gerne vores presseside eller send os en mail på press@holidayphone.dk.